Tandheelkundige hulp met een gezond 
en optimaal esthetisch resultaat.

Van Nijenrodeweg 834
1082 JM Amsterdam
tel. 020 642 5130
Email. balie@mondzorgbuitenveldert.nl

Het team

Bij tandartsenpraktijk Buitenveldert zijn verschillende tandheelkundig specialisten werkzaam. Maak kennis met ons team.

 • Albert Roks

  Albert Roks studeerde in 2000 af aan de universiteit van Amsterdam. In dat zelfde jaar begon hij de opleiding orale implantologie in o.a. Los Angeles ( UCLA). Sinds 2007 is hij erkend implantoloog (NVOI). 
  Hij heeft veel ervaring in gecompliceerde behandelingen en behandelen van angstige patiënten.

 • Eric van Heeswijk

  Na zijn afstuderen heeft Eric van Heeswijk 8 jaar in een groepspraktijk op Curaçao gewerkt waar hij o.a. voorlichtingsprojecten voor de overheid verzorgde en PAOT-cursussen voor collega's organiseerde. Nadat hij zich aan de Universiteit van Nijmegen specialiseerde in prothetische tandheelkunde en implantologie, werkte hij 14 jaar parttime in het Amphia ziekenhuis in Breda. Ook nu nog behandelt hij patiënten voor de afdeling slaapgeneeskunde. Naast de algemene tandheelkunde doet Eric in Tandartsenpraktijk Buitenveldert de gecompliceerde implantologische en multidisciplinaire behandelingen. Eric is erkend tandarts-dormoloog, geaccrediteerd door de NVTS. Is pioneer op het gebied van behandelingen tegen snurken en slaapapneu en mede-oprichter van de Wetenschappelijke Vereninging voor Tandheelkundig gerelateerde Slaapproblematiek.

 • Gerasimos Georgiou

  Gerasimos is afgestudeerd aan de Nationale en Kapodistrische Universiteit van Athene. Hij is een zorgzaam en geduldig persoon; Gerasimos behandelt met veel plezier niet alleen volwassenen maar ook kinderen. Hij heeft een speciale interesse in preventie en parodontologie. Het aanbieden van kwalitatieve tandheelkunde gericht op de noden en wensen van de patiënt in een vriendelijke omgeving, is van grote belang voor hem.